Dakinis Utomhusyoga

ÄNTLIGEN drar vi igång vår årliga utomhusyoga igen!

Som många av er redan känner till så flyttar Dakini Yoga ut i sommarsolen, endast ett stenkast ifrån studion, för att år efter år erbjuda våra omtyckta utomhusklasser!

Detta med tanken att låta precis alla ta del av vår härliga yoga och samtidigt kunna ge tillbaka till det community där vi har turen att få driva vår fina yogastudio.

Det som erbjuds under sommaren är en dynamisk yogaklass som vänder sig till SAMTLIGA yogasugna; medlemmar som ickemedlemmar, förstagångenyogisar till rutinerade. Alla välkomnas att ta del av denna gratisklass i yoga.

Yep! Klassen kommer inte att kosta inte en spänn, utan du väljer helt och hållet själv om du vill och har möjlighet att donera en slant på slutet. Vi vill samtidigt inte underminera att vi blir enormt tacksamma för varje bidrag, då det precis som för många med oss, är en utmaning att komma tillbaka efter tuffa år som varit.

Klassen är på 60min och är byggd för att passa ALLA!

Så, är du medlem och vill ha en superhärlig upplevelse, eller bara sugen på att prova på en av Dakini Yogas yogaklasser; så är du precis lika välkommen.

HUR
Vår underbara shala ligger på Kaggeholmsvägen 12 om du vill ta en titt på studion. Ta dock med din egna yogamatta/filt att yoga på.

VAR
Vi kommer hålla till på Odlarängen i Tallkrogen ca 100m bakom studion.

NÄR
Premiären av utomhusyogan sker söndagen den 4:e juni kl 14.00 i samband med att vi även har Öppet Hus på studion. Notera att resterande av sommarens utomhusklasser kommer att ligga på tisdagar 18.00. Håll dig med fördel uppdaterad via hemsidan.

Detta är som sagt en öppen klass och ingen bokning krävs. Klassen är kostnadsfri och du donerar efter passet beroende på vad som passar din plånbok <3. Ta med er alla ni känner och förbered för sommarmagi <3

OBS! Vid regn ställs klassen in.