Ḍākinīs Utomhus Yoga

Varje år flyttar Ḍākinī Yoga ut i sommarsolen, endast ett stenkast ifrån studion. Detta med tanken att låta precis alla ta del av vår härliga yoga. Helt enkelt ett sätt att ge tillbaka till det community där vi har turen att få driva vår yogastudio.

Som vi alla känner till är allt inte riktigt som det brukar vara i år, och vi har därför valt att starta vår utomhusyoga tidigare än vi brukar.

Det som erbjuds varje vecka är en dynamisk yogaklass som vänder sig till SAMTLIGA yogasugna; medlemmar som ickemedlemmar, första-gången-yogisar till rutinerade. Alla välkomnas att ta del av denna gratisklass i yoga.

Yep! Klassen är helt donationsbaserad så du väljer helt och hållet själv vad du vill och har möjlighet att donera på slutet. Vi vill samtidigt inte underminera att vi blir enormt tacksamma för varje bidrag i år, då det precis som för många med oss, är svårt för studion och alla våra fantastiska lärare att hålla sig flytande genom allt som pågår. <3

Klassen är 60min lång och är byggd för att passa ALLA!

Så, är du medlem och vill ha en superhärlig upplevelse, eller bara sugen på att prova på en av våra yogaklasser; så är du precis lika välkommen.


HUR
Vår fina studio ligger på Kaggeholmsvägen 12, om du vill ta en titt. Medta egen matta att yoga på och gärna en varm tröja till den avslutande vilan.


VAR
Vi kommer hålla till på odlarängen ca 150m bakom studion.


NÄR


BOKNING/BETALNING
Detta är som sagt en öppen klass och ingen bokning krävs. Ett absolut bästa tips är att picknicka under dagen (kanske med hela familjen om du har semester) och sedan hoppa på yogamattan lagom till kvällssolen. Klassen är kostnadsfri och du donerar valfri summa efter passet beroende på vad som passar din plånbok ❤

Så ta med er alla ni känner och förbered för sommarmagi.