Lärare – Onlineyoga

Jenna började sin yogaresa hemma i Sverige, där hon i likhet med många andra såg yogan som ett komplement till sin övriga träning. Först efter hennes flytt till Australien (där hon bodde vägg i vägg med en yoga studio) fick hon ett bredare perspektiv på yogan som helhet, då dem positiva aspekterna av yoga sträcker sig långt utöver dem fysiska. Efter att ha utforskat olika stilar av yoga, fastnade hon för lekfullheten i Vinyasa flow, kanske till följd av hennes bakgrund som dansare, och det är det hon främst undervisar i dagsläget. Hon har under resans gång praktiserat/studerat för lärare såsom Gregor&Tracy Cooper (Aus), Amanda Stead (Aus) och Michael Gannon (Mex). På hemmaplan pratiserar hon ashtanga för Lisa Lahler och Vinyasa för Sudeesh M Balakrishnan. (Swe)

Idag är det Jenna som driver Tallkrogens Yoga med stor passion och kärlek till både studion och eleverna.

”Mina klasser beskriver jag som dynamiskt lekfulla, där vi vanligtvis jobbar oss igenom en sekvens som gärna får vara tung och utmanande, men samtidigt logiskt sammansatt, då jag vill att flödet ska vara lätt för kroppen att anamma och förstå. Detta för att i sin tur kunna lägga lite extra kärlek på kärnan i vår practice; vår andning. Och sist men inte minst, att lära oss att synkronisera dessa två.


Natasha är socionomstudent, mamma och personlig tränare. Hon började yoga 2014 som ett komplement till styrketräningen. 

Efter att ha levt många år avstängd ifrån min kropp och själ blev yogan min väg tillbaka till närvaro, medvetenhet och självkärlek. Yogan har förändrat mitt liv på många sätt, framförallt i hur jag tänker om- och behandlar mig själv. Jag brinner mycket för yogafilosofi, det spirituella och personlig utveckling.

För att fördjupa min egen praktik och lära mig mer om yoga gick jag en vinyasa krama & yin-yoga utbildning 2019 för Jenna och Victoria på Tallkrogens Yoga. Under utbildningens gång väcktes en längtan att själv undervisa och sprida yoga till människor. Jag önskar att fler ska få uppleva yogans stärkande samt läkande effekterna; Att få må bättre både psykiskt och fysiskt.


I am originally from Sweden, but have travelled the world to study, learn and teach yoga.

I started my yoga journey in the U.S when I was 21 years old, I had suffered a few injuries in my spine as a teenager and was in extreme pain all the time. Nothing seemed to help, but when I took a stranger’s advice and attended my first yoga class (I had absolutely NO idea about what yoga even was), I never looked back.

I quickly discovered the healing powers yoga had upon all aspects of my life. I learned that it not only helped a great deal with my physical ailments but also served to heal and release emotional pain that I had stored in my body. This was the first step towards a complete transformation of my self and my life. 

I decided to dedicate my life to this ancient practice, and I went to live in Costa Rica to study yoga and Eastern philosophy. I later travelled to India to get certified as an instructor, and shortly after I started teaching full time.


Jag föddes in i en familj med en överstepräst inom santeria som morfar och en yogini som mamma. Under uppväxten upplevde jag fördelarna med en sattvisk diet, meditation samt de läkande krafterna hos musik och rytmer.
Efter en hektisk tid som modell och juriststudent, kändes det som om livet gick på högvarv och jag bestämde mig för att låta mitt inre välmående få prioritet.

Idag är jag certifierad och undervisar i ett flertal olika yogastilar runt om i Stockholm som PT, i gruppklasser och för företag, men fokuserar på Kundalini- och yinyoga. Harijiwan Singh Khalsa, Tej Kaur Khalsa och Guru Jagat är lärare som betyder mycket för mig och som jag använder som ständig inspiration i min egen praktik. Mina klasser är tillgängliga för alla och jag brinner för att guida människor till en större flexibilitet i både sinne och kropp.


Jag undervisar i Vinyasa krama, med stor förkärlek till lite eldigare flöden där klassiska yogapositioner blandas med styrkeelement. 
Mina klasser och workshops är alltid anpassade för både nybörjare och vana yogis. Jag föredrar det framför att dela upp det i nivåer då jag tror på att göra sin practice utifrån sina egna förutsättningar. Anpassa yogan efter din kropp, inte tvärtom!
Noggrann teknik, stark närvaro och massvis av humor präglar min stil av undervisning. Jag uppmuntrar dig till att utforska gränsen till din comfort zone, utan att pusha dig över den.

Lärare som jag studerat för och som betyder mycket för mig i min egen praktik är Louisa Sear och Stefano Allegri.

Jag finns i Stockholm på ett antal olika studios där jag ger regelbundna klasser, jag håller retreat utomlands och är huvudlärare på yogalärarutbildningen här på Tallkrogens Yoga.