Webshopens köpvillkor

Köp- och Leveransvillkor

1. Allmänt
dakiniyoga.se tillhandahålls av Yogavillan AB med Org nummer 559186-6438. Information & bilder på hemsidan ägs av företaget eller partner och får inte kopieras utan tillåtelse. Företaget benämns här nedan under namnet Ḍākinī Yoga.

2. Priser
Varje vara anges inklusive moms i Svenska kronor. I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter så som moms, frakt och betalningar.

3. Betalning för produkter
Betalning sker genom vald betalningsmetod i kassan. Betalningsmetoden tillhandahålls av PayEx tillsammans med samarbetspartners.

4. Kortbetalning
Kortbetalning accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

5. Frakt & Fraktmetoder
Alltid fraktfritt. Vi levererar din vara i huvudsak med DHL till en DHL-Servicepoint i närheten av dig.

6. Leveranser
Beställningar som läggs före klockan 14.00 behandlas samma dag och levereras normalt inom 1-3 dagar. Leveransen sker direkt till den adress du har angett vid beställningstillfället.

7. Skadade varor och reklamationer
När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar så varorna inte är skadade eller felaktiga. Skulle varan vara felaktig eller skadad, kontakta oss så snart som möjligt via e-post och adressen info@ooo-yogamatta.se så får du vidare instruktioner. Du har 3 års reklamationsrätt enligt Svensk lag.

8. Ångerrätt och öppet köp
Som kund har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Ångerrätten kan endast utnyttjas om varan kan återlämnas i originalförpackning och är i väsentligen oförändrat skick. Du har rätt att öppna förpackningen och prova varan, men den får ej vara använd utöver detta. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

9. Återbetalningsskyldighet
Om du utnyttjar din ångerrätt ska vi betala tillbaka hela varans belopp snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi mottog varan. Du får själv betala returkostnaden när varan skickas tillbaka. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. 
Se även distansavtalslagen

10. Sekretess, säkerhet & personuppgifter
I samband med din beställning godkänner du att Yogavillan AB och Need i GBG AB med dess bolag lagrar och använder dina uppgifter. Det gör vi för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Yogavillan AB och Need i GBG AB eller dess bolag kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du på begäran, en gång per år, rätt att få del av den information vi har registrerat om dig.

11. Kontakt & Kundtjänst
info@dakiniyoga.se

12. Force Majeure
Force Majeure såsom krig, omfattande arbetskonflikt, blockad, eldsvåda, miljökatastrof, allvarlig smittspridning eller annan omfattning som part inte råder över och som förhindrar part att fullgöra sina skyldigheter och befriar part från detta. Sådan befrielse gäller under förutsättning att verksamheten inte heller kan bedrivas under dessa förhållanden. Motparten skall omedelbart underrättas om omständigheter kräver tillämpning av denna bestämmelse.

13. Ändring av avtalsvillkor
Efter att kund genomfört ett köp äger Säljföretaget inte rätt att ändra villkoren för aktuellt köp om inget annat är överenskommet.

14. Klagomål
Har kund klagomål kan dessa framföras till info@dakiniyoga.se

15. Tvister & lagar
Svensk rätt skall tillämpas på samtliga köp enligt dessa avtalsvillkor. Tvist om köp enligt dessa avtalsvillkor skall exklusivt prövas av svensk allmän domstol.